• DI Fødevarer
  • Food & Bio Cluster Denmark

Tanker om tanke

  • Fredag 13.00
  • Markscenen
  • Debat & samtale
  • Bælgfrugter
  • Bæredygtighed

Er mælk bare græs fermenteret i en ko? Hvad hvis vi laver mælke- og kødprotein uden dyr? Hvad siger producenterne? Og forbrugerne, der ”spiser mad” ikke ”næring”? Hvor bliver sanseligheden af?

Jordens ressourcer bliver for knappe, og vækstforholdene for de afgrøder, vi indtil nu har betragtet som grundlaget for mad til verdens befolkning er pressede. Vi har brug for at producere mad på nye måder og f.eks. se på, hvordan teknologiske løsninger kan hjælpe os.

I 2022 åbnede Singapore - som de første i verden - for salg af kød produceret i tanke til forbrugere, og cellebaseret kød er dermed en realitet på markedet. Det afføder spørgsmål, kalder på innovation og nye måder at se branchen på, ikke mindst i kontakten til dig og mig - forbrugerne.

DI Fødevarer og Food & Bio Cluster Denmark inviterer til paneldebat med små og store fødevareproducenter, leverandører af nye teknologier og CONCITO for at drøfte: Hvilken rolle spiller mad produceret i tanke og beholdere nu og i fremtiden?

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
2. JUNI
Kl. 13.00 Markscenen

Arrangøren

DI Fødevarer

Food & Bio Cluster Denmark