• Madkulturen

Fremtidens tallerken

  • Fredag 14.30 – 15.30
  • Madhåndværk
  • Sundhed

Hvad ligger der på fremtidens tallerken, hvis vi skal spise mere klimavenligt og mindske madspild?

Madkulturen og fødevareminister Rasmus Prehn inviterer alle, der har lyst, indenfor i det Det Rullende madværksted til at udforske fremtidens tallerken sammen med Gram Højskole, komiker og slagter Simon Jul og kok og tv-vært Jonathan Knoll. Der vil være mulighed for at prøve kræfter med vidt forskellige bud på fremtidens tallerken, og vi kan allerede nu afsløre, at der er fokus på både velsmag og madspild.

Denne workshop er gratis, men vi anbefaler at man reserverer en plads ved at klikke på 'Køb billet'-knappen forneden. Hvis ikke alle pladser er taget, vil der være åbent for "drop-ins".

 

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
3. JUNI
Kl. 14.30 – 15.30

Arrangøren

Madkulturen