• Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet

Hvordan skal vi spise havets grønt i fremtiden?

  • Lørdag 11.00 – 11.45
  • Det Grønne Køkken
  • Debat & samtale
  • Madspild

At spise tang fra de danske have er ikke noget nyt. Men alligevel har tang ikke opnået en fast plads på danskernes tallerken. Måske fordi rammesætningen for tangen ikke er den rigtige, eller måske fordi vi ikke forstår det gastronomiske potentiale, der kan ligge i anvendelsen af tang.

KOST, Aurelis og KU FOOD tager dig med på gastronomisk tangrejse med fokus på tangarten søl. Hvordan den dyrkes og skiller sig ud fra andre tangarter, hvordan den kan indgå i en gastronomisk fortælling, og hvilke smage der kan udvikles gennem fermentering.

Sidst men ikke mindst skal vi smage på søl, og du inviteres til at komme med feedback til at gøre havets grønt til en del af fremtidens grønt.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
4. JUNI
Kl. 11.00 – 11.45 Det Grønne Køkken

Arrangøren

Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet