Kunne du tænke dig at blive en del af vores fantastiske team af frivillige? Hvert år samles mere end 50 madinteresserede og dedikerede frivillige til Madens Folkemøde.

Som frivillig på Madens Folkemøde bliver du en del af et entusiastisk team, der summer af glade og engagerede frivillige. Du kommer til at opleve et socialt fællesskab med højt humør, og samtidig får du muligheden for at udvide dit netværk og få nogle uforglemmelige dage sammen med de andre frivillige.

Dig og de andre frivillige er centrale brikker i folkemødet: Uden jer ville Madens Folkemøde ganske enkelt ikke kunne lade sig gøre!  
Hvis du vil være med, så send din tilmelding inden 15. april. 

Meld dig som frivillig

Udfyld formular

Frynsegoderne

De fleste vagter er på mellem 5 - 6 timer, hvor vi naturligvis sørger for forplejning. Man skal hverken sulte eller tørste, når man er på Madens Folkemøde! Derudover får du som frivillig: 

  • Mindeværdige oplevelser med gode mennesker
  • Mulighed for at komme med bagom folkemødet – vi skaber den sammen!
  • Adgang til folkemødepladsen hele weekenden
  • FULD forplejning når du er på vagt
  • Årets FEDE Madens Folkemøde t-shirt
  • 2 entrébilletter til venner eller familie 
  • Gratis adgang til campingområdet


Giv en hånd med

Som frivillig på Madens Folkemøder kan du være med til mange forskellige typer opgaver. Uanset hvilket team, du bliver tilknyttet, er du aldrig være alene – du vil altid have en medfrivillig ved din side. 

Som frivillig er du med i et team, der hjælper med en bestemt type opgaver. Du kan læse mere om de forskellige teams her. 


Bliv en del af foodie-fællesskabet på Facebook

Meld dig ind i vores Facebook-gruppe. Her kan du møde de andre frivillige, få nyt om vagterne og deltage i konkurrencer.

Blev medlem af Facebook-gruppen