Madens Folkemøde en af landets største madbegivenheder.  Derfor søger vi frivillige, der vil være med til at løfte nogle af de mange opgave, der gør, at vores 10.000 gæster og aktører får en god oplevelse. 

Vores frivillige er mest folk fra lokalområdet, men der kommer også studerende og frivillige fra andre steder i landet, der vil have erfaring med events, netværk i branchen og mulighed for at bruge deres viden inden for fx fødevarer og bæredygtighed.

Som frivillig på Madens Folkemøde kan du varetage mange forskellige typer opgaver. Det kan være alt fra gæsteservice og klargøring af scener til mere specifikke opgaver, hvor du bruger viden og kompetencer i praksis – for eksempel inden for fødevarehygiejne, eventafvikling, kokkefaget eller noget fjerde.

Uanset din funktion vil du altid være en del af et team og have en medfrivillig ved din side! Derudover får du selvfølgelig mad og drikke under hele din vagt.

Du behøver ikke have erfaring med festivalafvikling, du skal bare have lyst til at være en del af et stort team og løfte i flok.

Godt at vide

  • Du får fuld forplejning under din vagt.
  • Du får to gæstebilletter til Madens Folkemøde, som du kan give til venner eller familie.
  • 1 vagt varer 6 timer. Du kan tage alle de vagter, du vil.
  • Der er vagter fra onsdag 31. maj til og med søndag 4. juni 
  • Der er både morgen-, dag- og aftenvagter.


Meld dig som frivillig 

Gå til tilmeldingsformular